Kézilabdák, Kézilabdás cipők, Sportmezek, Sportruházat és kiegészítők

Kézilabdavilág

Egy ötlet volt… Mint minden korábban, de éreztük, hogy tettekkel kell, hogy megpecsételjük a jövőt. A Kézilabdavilág nem egy hirtelen kezdeményezésnek indult. Azért lett teremtve, mert úgy éreztük, a kezünkben van egy olyan siker sportág, mely folyamatos eredményeket és örömöt hoz országunknak, mégis alig-alig van olyan hely itthon, mely kifejezetten azért jött létre, hogy kiszolgálja a csapatokat, játékosokat, szurkolókat, a kézilabda iránt elhivatott magyarokat.

Innen indultunk és célunk az volt, hogy egyre magasabb színvonalon segíthessünk mindenkinek. Akár labdákkal, akár cipőkkel, akár sportruházattal. Olyan világmárkákat képviselünk, mint az Asics, a Mizuno, az Adidas, a Select, a Rehband, a Trimona, vagy épp az Isostar. Megannyi egyesület, klub, közintézmény találta meg már nálunk számítását. Folyamatosan azért dolgozunk, hogy kedves vásárlóink a megfelelő minőséget kaphassák, kiváló árakon, bízva természetesen elégedettségükre és a jövőbeni szoros további együttműködésre.

Üzletünk a 11. kerületben, a Dombóvári út 13-14. szám alatt várja Önöket. Bízunk abban, hogy hamarosan találkozhatunk! Szeretettel várjuk!